Μαρτυρία για το επεισόδιο στη Ν. Σμύρνη: «Τρομοκρατία άνευ προηγουμένου» (vid)

Gazzetta team
Μαρτυρία για το επεισόδιο στη Ν. Σμύρνη: «Τρομοκρατία άνευ προηγουμένου» (vid)
Ένας άνδρας που ήταν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης περιγράφει τι έγινε και είχαν τα αδιανόητα περιστατικά χθες το μεσημέρι.

Ακόμα μία μαρτυρία για το τί πραγματικά συνέβη χθες το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας...

Ένας άνδρας που ήταν στο περιστατικό περιγράφει πως ξεκίνησαν όλα από έναν έλεγχο των αστυνομικών σε μία οικογένεια με παιδιά, ο οποίος κατέληξε, όπως χαρακτηριστικά λέει σε «τρομοκρατία άνευ προηγουμένου».

Αναλυτικά αναφέρει: «Αυτό που έγινε σήμερα είναι οτι εμφανίστηκε η αστυνομία, πήγε να κόψει σε μία οικογένεια με δύο παιδάκια και τρεις ενήλικες που καθόντουσαν στο παγκάκι. Στην προσπάθειά τους να τους εξηγήσουν οτι και κωδικό είχαν στείλει και καθόντουσαν χωρίς πρόβλημα, τους ζήτησαν ταυτότητες και την ώρα εκείνη, ο κόσμος που ήταν γύρω άρχισε να διαμαρτύρεται.

Διάφοροι πιο νεαροί πήγαν να διαμαρτυρηθούν και να τους πουν οτι δεν είναι σωστό να τους γράψουν. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με βία. Άρχισαν να ξυλοκοπούν τον έναν, θα το δείτε στο video. Είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται. Με πτυσσόμενο γκλοπ χτύπησε τον νεαρό, ο οποίος απλά τους είπε οτι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό. Αμέσως κάλεσαν σε ενισχύσεις και θα δείτε σε video οτι πάνω στην αστυνομία μαζεύτηκαν 50 αστυνομικοί. 25 μηχανάκια. Ο κόσμος φοβήθηκε, έτρεξε, μπήκαν μέσα στο άλσος και τους ακολούθησαν. Άρχισαν να κάνουν μανιωδώς γύρω γύρω με τις μηχανές, κοπανήσαν και άλλους. Αυτό συνέβη. Ξαμολήθηκαν εδώ, να περάσει μία τρομοκρατία άνευ προηγουμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ