Survivor: Με double score πιο δημοφιλής η Σαλαγκούδη (vid)

Gazzetta team
Survivor: Με double score πιο δημοφιλής η Σαλαγκούδη (vid)
Συνεχίζεται ο σάλος στο Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη και την ψηφοφορία, την ώρα που στην Acun Media υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.

Τα όσα έγιναν στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη και την ψηφοφορία, συνεχίζουν να προκαλούν προβληματισμό στην Acun Media για το μέλλον του reality επιβίωσης.

Το αποτέλεσμα με την ανάδειξή της ως δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» έχουν οδηγήσει τους παίκτες και των δύο ομάδων να ζητήσουν την παρέμβαση της παραγωγής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η διαφορά της με τον Γιώργο Κοψιδά που ήταν στην δεύτερη θέση, ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη που συγκέντρωσε τις διπλάσιες ψήφους από τον συμπαίκτη της.

Θυμίζουμε οτι η παραγωγή, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ζήτησε από δικηγόρο να τσεκάρει αν όλα είχαν γίνει νόμιμα. Διαπιστώθηκε λοιπόν οτι όλες οι ψήφοι είχαν έρθει από διαφορετικά τηλέφωνα, κινητά και σταθερά, με την συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι από την από την Θεσσαλονίκη.

«Έχω συνηθίσει από αυτά»

Ο πατέρας της, Γιώργος Σαλαγκούδης μίλησε στην εφημερίδα «On Time», κρατώντας χαμηλούς τόνους...

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ