Αποκαλυπτικός Κωστόπουλος: «Έκανα το κουνέλι 10 χρόνια, σκεφτόμουν να... πηδήξω» (vids)

Gazzetta team
Αποκαλυπτικός Κωστόπουλος: «Έκανα το κουνέλι 10 χρόνια, σκεφτόμουν να... πηδήξω» (vids)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για το ντόρο με το Ντουμπάι, την κατάθλιψη που πέρασε και τις επικίνδυνες σκέψεις έκανε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην πρώτη του δημόσια τηλεοπτική παρουσία, μετά το ντόρο που ξέσπασε με το ταξίδι του στο Ντουμπάι, ήταν αποκαλυπτικός... Φιλοξενούμενος στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε όχι μόνο για την κριτική που δέχθηκε για αυτό, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την κατάθλιψη που πέρασε και τις επικίνδυνες σκέψεις που έκανε.

Η κατάθλιψη

Ο πρώην εκδότης, αναφέρθηκε στο πως ένιωσε όταν άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα του να γίνονται πολύ σοβαρά: «Όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω. Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται».

Το ταξίδι στο Ντουμπάι

Όσον αφορά τώρα το περιβόητο ταξίδι στο Ντουμπάι τα Χριστούγεννα και το ντόρο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του για αυτό, τόνισε: «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος».

Μάλιστα, σχετικά με τις επιθέσεις που δέχθηκε είπε: «Tο παραμυθάκι για μένα ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους του 2021. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος. Έγινε ένας πόλεμος έξι, εφτά χρόνια ο οποίος και εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. Είμαι ο μοναδικός εκδότης που, όταν φαλίρισα, είχα απλήρωτους τους εργαζομένους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Αυτό το παίρνουν κάποιοι, το διαστρεβλώνουν και λένε πως χρωστάω Μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια φέσι διαφημιστικές και εταιρείες που φαλίρισαν. Αν τα είχα, θα είχαν πληρωθεί όλοι. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανένας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έδωσα τα δυο σπίτια μου, τα λεφτά μου, λεηλάτησαν την εταιρεία μου πριν καν έρθει η διαδικασία πληρωμής και όλοι είπαν χωρίς να ψάξουν. Στην Ελλάδα υπήρχε ένας πόλεμος για 7 χρόνια. Ήμουν από τα θύματα αυτού του πολέμου. Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου έναν τρομακτικό ρόλο. Ήταν πολιτική εξόντωσης».

Το ξέσπασμα Αρναούτογλου

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση στην εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έκανε ένα μίνι ξέσπασμα, λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο και να κοιτάξω τους τηλεθεατές… Σήμερα μην περιμένετε από μένα και το λέω από νωρίς να ρωτήσω τίποτα για την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου και οποιαδήποτε άλλη τέτοια ερώτηση. Και θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου αυτό και το ακούει και ο Πέτρος για πρώτη φορά. Το θεωρώ χυδαίο να ρωτήσω οτιδήποτε για έναν άνθρωπο που ήσουν εννέα, δέκα χρόνια πριν για το τι κάνει στη ζωή του και πως νιώθει ο Πέτρος για το τι κάνεις ένας άνθρωπος δέκα χρόνια μετά ακόμη και αν έφτιαξαν μια οικογένεια μαζί. Ο καθένας έχει κινήσει διαφορετικά πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ