Σάλος με την ψηφοφορία του Survivor που κράτησε την Σαλαγκούδη: «Δικηγόρο ζήτησε η παραγωγή» (vid)

Gazzetta team
Σάλος με την ψηφοφορία του Survivor που κράτησε την Σαλαγκούδη: «Δικηγόρο ζήτησε η παραγωγή» (vid)
Το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας του Survivor, με την παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδης οδήγησαν την παραγωγή στο να κάνει έλεγχο.

Εκτός από την ένταση που υπήρξε στο συμβούλιο του Survivor, ένας μικρός χαμός έχει γίνει με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη ως την δημοφιλέστερη παίκτρια.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην βγει από την λίστα των προτεινόμενων προς αποχώρηση και στην θέση της να μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτζι, η οποία ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Σάλος με τις ψήφους

Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως η δημοφιλέστερη παίκτρια, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους της παραγωγής.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ζήτησαν από δικηγόρο να ελέγξει τι είχε γίνει και διαπιστώθηκε πως όντως ήταν από διαφορετικά τηλέφωνα, κινητά και σταθερά. Μάλιστα σχεδόν όλα ήταν από την Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς πως εκεί μένει η Ανθή Σαλαγκούδη και οι φίλοι/συγγενείς της, θα την ψήφιζαν.

Εξετάζεται να καταργηθεί η ψηφοφορία

Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό στην ίδια εκπομπή, αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλοίωση της ψηφοφορίας, υπάρχει πιθανότητα να καταργηθεί η ψηφοφορία του κοινού και να βρεθεί άλλος τρόπος, προκειμένου να συμμετέχει στην διαδικασία.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ