Γνωστοί οπαδοί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη (vid)

Gazzetta team
Γνωστοί οπαδοί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη (vid)
Το τμήμα ης Αθλητικής Βίας ταυτοποίησε αμέσως τους δράστες της επίθεσης με τα όπλα στην Θεσσαλονίκη.

Στην τελική ευθεία φέρεται πως βρίσκεται η εξιχνίαση της υπόθεσης με τους πυροβολισμούς χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε οτι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 15:00 στην οδό Κ. Καραμανλή όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν δύο άτομα δέχθηκαν επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν από όπλο.

Στο σημείο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έφτασαν γρήγορα ομάδες της Αστυνομίας και αφού συνέλλεξαν δύο κάλυκες, άρχισαν τις έρευνες.

Οι κάμερες κατέγραψαν το επεισόδιο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Θεσσαλονίκη, το όλο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο και έτσι δεν άργησε να επέλθει η ταυτοποίηση των δύο δραστών.

Το γεγονός οτι φορούσαν διακριτικά ομάδας, έκανε τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ να εκτιμούν οτι πρόκειται για οπαδικές διαφορές. Κάτι που όσο περνούσε η ώρα επιβεβαιωνόταν.

Τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν σε ιδιωτική κλινική λόγω των τραυμάτων που είχαν και κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση, χωρίς ωστόσο να δώσουν κάποιο στοιχείο κρατώντας το στόμα τους κλειστό.

Η Αθλητική Βία

Όταν στις έρευνες ενεπλάκη το τμήμα Αθλητικής Βίας, η ταυτοποίση των δύο δραστών, έγινε άμεσα. Και αυτό γιατί αμφότεροι είναι γνωστοί στις αρχές που τους αναγνώρισαν γρήγορα.

Πλέον αναζητούνται από την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ