Ο Παφίλης εμφανίστηκε στη Βουλή με αφίσες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: «Πάρτυ μωρη άρρωστη» (vid)

Gazzetta team
Ο Παφίλης εμφανίστηκε στη Βουλή με αφίσες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: «Πάρτυ μωρη άρρωστη» (vid)
Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής αφίσες από πάρτυ της φοιτητικής παράταξης, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Κατά την συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής περί του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι τόνοι ανέβηκαν.

Αφίσες από πάρτι της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Θανάσης Παφίλης.

«Μια και μιλάμε για αρχές και για αναβάθμιση του Πανεπιστημίου, έχω εδώ τη δική σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ–ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να υπάρχουν στην ιστορία. Ορίστε, ημίγυμνη, "Πάρ' τη με 6 ευρώ". Με “η". “Πάρ' τα μωρή άρρωστη”. "Summer Party" με ημίγυμνες. Αυτή είναι η ιδεολογική σας αντιπαράθεση. Η χυδαία, η πρόστυχη θα έλεγα. Μιλάτε εσείς για διαφθορά στα Πανεπιστήμια όταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πουλούσαν τα θέματα; Μιλάτε για αναβάθμιση πανεπιστημίου και διακίνηση ιδεών; Θέλετε απλά μόνο οι δικές σας ιδέες να περνάνε στο Πανεπιστήμιο κι όχι τίποτα το ανατρεπτικό. Σας λέω ότι η οργή μαζεύεται, θα ξεχειλίσει. Είστε μακριά νυχτωμένοι. Δείτε τι φοιτητές και τι ανθρώπους θέλετε να φτιάξετε» ανέφερε ο κ. Παφίλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ