Lamanif: Έρευνες σε όλη την Θεσσαλονίκη για τον ράπερ που είπε πως θα αυτοκτονήσει (vid)

Gazzetta team
Lamanif: Έρευνες σε όλη την Θεσσαλονίκη για τον ράπερ που είπε πως θα αυτοκτονήσει (vid)
Δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του video «Joker» που είναι στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube, ο Lamanif απείλησε πως θα αυτοκτονήσει.

Έρευνες σε όλη την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιηθεί από χθες η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό του Lamanif.

Ο πολύ γνωστός ράπερ, ο οποίος πριν από δύο ημέρες κυκλοφόρησε το video του τραγουδιού «Joker» που σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube, τα ξημερώματα της Τρίτης ανέβασε στο Instagram μία ανάρτηση στην οποία άφηνε να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει.

Αφορμή αποτέλεσε ένα video με προσωπικές του στιγμές με μία κοπέλα και το τράβηξε μία άλλη γυναίκα που βρισκόταν στον χώρο. Αυτό λοιπόν κυκλοφόρησε στα social media και άρχισε να αναπαράγεται από τρίτους, προκαλώντας την οργή του 24χρονου.

«Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.

Η ανάρτησή αυτή μετά από λίγο σβήστηκε, όπως σβήστηκαν και τα ίχνη του, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει το makthes.gr, η γιαγιά του να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Από χθες έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές και έχει ξεκινήσει αναζήτησή του, τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ