Είχε καεί το σπίτι του και ο Πορτοσάλτε ζητούσε να μάθει αν το είχε ασφαλισμένο (vid)

Gazzetta team
Είχε καεί το σπίτι του και ο Πορτοσάλτε ζητούσε να μάθει αν το είχε ασφαλισμένο (vid)
Την ώρα που μία οικογένεια είχα χάσει το σπίτι της από την φωτιά στο Αλεποχώρι, ο Άρης Πορτοσάλτε ζητούσε να μάθει αν είναι ασφαλισμένο.

Αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει από το πρωί, η στάση του Άρη Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, με αφορμή την μεγάλη φωτιά στα Γεράνεια Όρη.

Ο Γιώργος Τσελίκας ήταν σε ζωντανή σύνδεση από το Αλεποχώρι, όπου οι πύρινη λαίλαπα είχε καταστρέψει περιουσίες, μεταξύ των οποίων ήταν και το σπίτι μία οικογένειας που είχε καεί ολοσχερώς...

Ο Άρης Πορτοσάλτε από το στούντιο όπου βρισκόταν ζητούσε να μάθει αν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος σύμφωνα με τον ρεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο έκλαιγε εκείνη την ώρα για το κακό που τον βρήκε, είχε ασφαλισμένη την κατοικία.

Όταν οι παρουσιαστές και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι είπαν οτι δεν μπορούσαν να τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο, εκείνος συνέχισε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Πρέπεο να μας γίνει συνείδηση αυτή. Κάποια στιγμή εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο, τα ασφαλίζουμε», με την Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθεί να το... μαζέψει λέγοντας: «Τώρα πάνω από τις στάχτες να τους κάνουμε συστάσεις».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα όσα είπε, αλλά κυρίως την ώρα που τα είπε προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ