«Φιλαράκια»: Έξι αποκαλύψεις από το τρέιλερ του reunion (pics & vid)

«Φιλαράκια»: Έξι αποκαλύψεις από το τρέιλερ του reunion (pics & vid)
Περίπου δύο λεπτά είναι το τρέιλερ από το reunion στα «Φιλαράκια» και ήδη έχουμε έξι αποκαλύψεις.

Δύο λεπτά μας δείχνει το τρέιλερ από το reunion στα «Φιλαράκια» και γίνονται ήδη αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να αδημονούμε για όλη την εκπομπή. Μάθαμε έξι πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε και φαντάζεστε τι άλλο θα επακολουθήσει. Ακούμε άλλωστε τη Τζένιφερ Άνιστον να λέει πως ένας παραγωγός της είχε πει, ότι δεν πρόκειται να γίνει γνωστή από αυτή τη σειρά.

Πάμε να δούμε λοιπόν 6 πράγματα που μάθαμε από το τρέιλερ;

Η Ρέιτσελ και ο Ρος ήταν τελικά σε… διάλειμμα

Η Ρέιτσελ και ο Ρος ήταν τελικά σε… διάλειμμα

Δεν είχαν συναντηθεί μέχρι να να διαβάσουν όλοι μαζί το σενάριο

Δεν είχαν συναντηθεί μέχρι να να διαβάσουν όλοι μαζί το σενάριο

Η Τζάνις είναι πίσω…

Η Τζάνις είναι πίσω…

Πήραμε μια ιδέα από τους επίσημους καλεσμένους

Πήραμε μια ιδέα από τους επίσημους καλεσμένους

Η Κόρντεϊ Κοξ έγραφε στο τραπέζι τις ατάκες της

Η Κόρντεϊ Κοξ έγραφε στο τραπέζι τις ατάκες της

Έγιναν «Φιλαράκια» εκτός τηλεόρασης

Έγιναν «Φιλαράκια» εκτός τηλεόρασης

Είναι το ερώτημα που μας ταλαιπώρησε για πολλές σεζόν. Ο Ρος φώναζε “είμαστε σε διάλειμμα” αλλά η Ρέιτσελ διαφωνούσε. Κατά τη διάρκεια του reunion (σ.σ. δεν είναι είναι επεισόδιο αλλά εκπομπή όπου συζητούν και θυμούνται) ο οικοδεσπότης ο Τζέιμς Κόρντεν ρωτάει έναν έναν τους πρωταγωνιστές, αν τελικά ήταν σε διάλειμμα. Όλοι απαντάνε μονολεκτικά “ναι” και φτάνουμε στον Τζόι (Ματ ΛεΜπλανκ) που λέει “ανοησίες” και όλοι ξεσπούν σε γέλια.

Να θυμίσουμε για τους ξεχασιάρηδες, πως ο Ρος είχε πάει με το κορίτσι από το φωτοτυπικάδικο, αλλά είχαν τσακωθεί με τη Ρέιτσελ με την οποία ήταν ζευγάρι. Ο Ρος επέμενε πως… δεν μετρούσε καθώς ήταν σε διάλειμμα, αλλά η Ρέιτσελ είχε αντίθετη άποψη.

Την αποκάλυψη κάνει η Λίζα Κάντροου, η Φοίμπι. Οι έξι πρωταγωνιστές δεν είχαν συναντηθεί μέχρι να μαζευτούν όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι και να διαβάσουν το σενάριο.

«Η πρώτη φορά που διαβάσαμε στο τραπέζι, ήταν που είδα κάθε έναν από σας» λέει η Κάντροου στο τρέιλερ.

Oh. My. God! Η ατάκα της, η πρώην, νυν και ξανά πρώην κοπέλα του Τσάντλερ με την τσιριχτή φωνή που κανείς δεν άντεχε, η αγαπητή Τζάνις. Δεν θα μπορούσε να μην κάνει την εμφάνισή της η Μάγκι Γουίλερ, όπως φυσικά και ο Τομ Σέλεκ. Ο οφθαλμίατρος Ρίτσαρντ που ήταν πρώην σύντροφος της Μόνικας και… φίλος του πατέρα της.
Στην εκπομπή του reunion, θα περάσουν πολλοί από τους καλεσμένους που έπαιξαν σε κάποια επεισόδια στη σειρά, αλλά και πολλοί ακόμη επώνυμοι που θα μιλήσουν για την αγαπημένη τους σειρά, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λέιντι Γκάγκα. Το μοντέλο Γκάρα Ντέλεβιν που φοράει το ροζ φόρεμα που είχε βάλει η Ρέιτσελ στον γάμο του (πρώην της) Μπάρι με τη Μίντι και είχε πιαστεί στο πίσω μέρος στο εσώρουχό της.

Όταν μπαίνουν τα «Φιλαράκια» στο στούντιο 24 της Warner Bros, ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) αναρωτιέται, μπαίνοντας στο διάσημο «διαμέρισμα» της Μόνικας και βλέποντας το τραπέζι στην κουζίνα που καθόντουσαν και τρώγανε όλοι μαζί…

«Έχει ακόμα κάποια ατάκα της Κόρτνεϊ στο τραπέζι;».

Δεν συμβαίνει συχνά, έχουμε δει μάλιστα και περιπτώσεις που οι πρωταγωνιστές τσακώνονται, αλλά αυτοί οι έξι έγιναν πραγματικά «Φιλαράκια». «Έχουμε δεθεί από αυτό τη σειρά», λέει η Λίζα Κάντροου (Φοίμπι), ενώ Κόρτνεϊ Κοξ πρόσθεσε: «Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Γίναμε οι καλύτεροι φίλοι».