Αρσενάκος για το κόψιμο της Φουρέιρα από την ΕΡΤ: «Φταίει η καταγωγή της;»

Gazzetta team
Αρσενάκος για το κόψιμο της Φουρέιρα από την ΕΡΤ: «Φταίει η καταγωγή της;»
Προσπαθώντας να κρατήσει αποστάσεις, εντούτοις ο Γιώργος Αρσενάκος άφησε αιχμές ότι στην ΕΡΤ δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα για τη Eurovision λόγω της καταγωγής της.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος και από την κουβέντα που έκανε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στην Eurovision, καθώς ο μουσικός διαγωνισμός διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο γνωστός παραγωγός ρωτήθηκε για την Ελένη Φουρέιρα και εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ετήσιο διαγωνισμό, λέγοντας: «Πιστεύαμε εγώ κι η εταιρία μου ότι η Ελένη ταιριάζει στην Eurovision λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπολόγισαν, δεν πίστεψαν, δεν είδαν το όραμά μας; Πάντως, δεν υπάρχει παρασκήνιο. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον για το θέμα αυτό

Παράλληλα επισήμανε ότι η Φουρέιρα επιχείρησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αλλά αυτό ποτέ δεν κατέστη δυνατό.

«Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον, αλλά όλα περνούν από το μυαλό μου. Η ζωή κι η πορεία έδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Πήγε με μια χώρα η οποία δεν είναι από τα φαβορί, η Κύπρος κι ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στο όραμά μας», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ