Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε το πρόσωπο του δολοφόνου (vids)

Gazzetta team
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε το πρόσωπο του δολοφόνου (vids)
Η Καρολάιν και ο σύζυγος της είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου της άτυχης 20χρονης μητέρας.

Η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως έχει αρχίσει για τον εντοπισμό των δραστών του φρικτού εγκλήματος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι ραγδαίες καθώς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 32χρονος πιλότος είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της συζύγου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποια στιγμή η μπαλακλάβα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δολοφόνου, έπεσε στον λαιμό του. Όπως κατέθεσε ο σύζυγος της Καρολάιν, ο δράστης που στραγγάλισε την Καρολάιν είναι έως 30 ετών, μελαμψός, με ύψος 1,72 και με περιττά κιλά. Φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος, ο δράστης δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να φύγουν τους μίλησε σε μία γλώσσα που ο ίδιος δεν αναγνώρισε. Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων και σεσημασμένων κακοποιών στον 32χρονο, κάτι που θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες.

Όπως εκτιμάται, όταν ο σύζυγος της Καρολάιν βρεθεί στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση, ενδεχομένως να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον δράστη, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι είναι σεσημασμένος.

Έχουν εντοπιστεί ίχνη DNA

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εντοπίσει ίχνη DNA στην κατοικία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ, έχουν βρει ιδρώτα και τρίχες, στοιχεία που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να αποσαφηνιστεί εάν ανήκουν στους κακοποιούς.

Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι ότι οι δράστες θα έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη, από τη στιγμή που παρέμειναν για αρκετή ώρα εντός της κατοικίας, ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή για χρήματα και κοσμήματα.

Με δεδομένο ότι οι κακοποιοί είναι κατά πάσα πιθανότητα σεσημασμένοι, δημιουργείται στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. η πεποίθηση ότι το γενετικό τους υλικό θα είναι ήδη καταγεγραμμένο στα συστήματα της αστυνομίας από παλαιότερες υποθέσεις. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα λίγων 24ωρων προκειμένου τα εγκληματολογικά εργαστήρια να δώσουν απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ