Δικηγόρος 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης: «Ο αντίχειράς του μοιάζει με μόριο» (vid)

Gazzetta team
Δικηγόρος 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης: «Ο αντίχειράς του μοιάζει με μόριο» (vid)
Απίστευτος ισχυρισμός από τον δικηγόρο του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, καθώς είπε πως ο αντίχειράς του μοιάζει με μόριο.

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού η δίκη του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο δικηγόρος του Γιώργος Μυταλούλης, μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA τόνισε ότι το βίντεο που ανέβασε η νεαρή από τη Νέα Σμύρνη είναι παράνομο υλικό και ότι ο νεαρός δεν της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και ότι ο αντίχειρας έμοιαζε με μόριο!

«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.

Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» είπε ο δικηγόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ