Στην Ελλάδα αύριο (15/5) ο Γιάννης Λαγός

Gazzetta team
Στην Ελλάδα αύριο (15/5) ο Γιάννης Λαγός
Το Σάββατο (15/5) επιστρέφει στην Αθήνα ο Γιάννης Λαγός έπειτα από το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το reader.gr, στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει αύριο (15/5) το απόγευμα ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα που ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ταξιδέψουν ως τις Βρυξέλλες για να παραλάβουν τον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πτήση με τον Γιάννη Λαγό αναμένεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα του Σαββάτου. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, θα μεταφερθεί στην Εισαγγελεία Εφετών και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ. Η μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης αναμένεται την Κυριακή.

Παράπονα για τις φυλακές στο Βέλγιο

«Βρίσκομαι σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ - γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι - Αλλάχ Ακμπάρ και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία. Αν αυτοί που με φυλάκισαν, νομίζουν ότι θα με κάνουν να φοβηθώ, είναι πολύ γελασμένοι. Δεν με ενδιαφέρει ούτε εάν θα ζήσω ούτε αν θα πεθάνω», ξεκαθάριζε από τις αρχές Μαϊου ο καταδικασμένος Ευρωβουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ