Survivor: Σε ξεχωριστά ξενοδοχεία Μπάρτζης και James, «θα μπει ο Νίκος την Κυριακή» είπε ο Λιανός (vids)

Gazzetta team
Survivor: Σε ξεχωριστά ξενοδοχεία Μπάρτζης και James, «θα μπει ο Νίκος την Κυριακή» είπε ο Λιανός (vids)
Ένας χαμός έχει γίνει στο Survivor με την φημολογούμενη αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Φεύγει και ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor ή οχι; Ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σίγουρα την Κυριακή, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο Γιώργος Λιανός σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής έγιναν κολλητοί στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα ο πρώτος, όπως φημολογείται, αναμένεται να κάνει πράξη αυτό που είχε δηλώσει.

Ότι δηλαδή θα αποχωρήσει από το παιχνίδι αν φύγει ο φίλος του. Ωστόσο στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/5) δεν τον είδαμε αφού ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι και μεταφέρθηκε σε κλινική.

Μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», έγινε και η αποκάλυψη πως ο οι δυο φίλοι είναι σε ξεχωριστά ξενοδοχεία αφού, όπως φημολογείται, η παραγωγή δεν θέλει να επηρεάσει ο James τον Νίκο και να αποχωρήσει.

«Το επεισόδιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη δεν έχει ακόμα γυριστεί. Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο, τα πρόβλημα με τα πόδια του παραμένει. Ο Acun Ilicali έφερε τον δικό του γιατρό να τον εξετάσει, έκανε αξονική και το αποτέλεσμα έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα με το γόνατό του», είπε η Φαίη Σκορδά και ανέφερε τα εξής:

«Χθες, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. Απόφαση της παραγωγής είναι να μη βρίσκεται στο ίδιο ξενοδοχείο με τον James Καφετζή. Για πρώτη φορά, σε ένα ξενοδοχείο βρίσκεται ο Νίκος και σε άλλο ο James. Ο λόγος είναι επειδή θέλουν πάρα πολύ να μείνει ο Νίκος στο παιχνίδι και ξέρουν πως αν μιλήσει με τον James, εκείνος θα τον πείσει να φύγει», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Λιανός για Νίκο: «Ότι θα μπει, θα μπει, θα το δούμε την Κυριακή»

«Τα πράγματα είναι σοβαρά…», είπε ο Λιανός, κάνοντας χιούμορ.

«Εγώ θα πω την πλευρά της παραγωγής. Θα πω την ανακοίνωση της παραγωγής, δεν θα πω πολλά πράγματα. Απλά την είδηση. Ούτως ή άλλως θα το δουν την Κυριακή, ας το πω από τώρα…», τόνισε.

«Όλη μέρα ήμουν κομπλέ, αλλά τώρα δυσκολεύομαι με αυτή την είδηση…» και πρόσθεσε: «Θα μπει, ότι θα μπει, θα μπει… Την Κυριακή, σίγουρα θα μπει…Ουσιαστικά είναι όλο το πράγμα από την αρχή», ανέφερε ο Λιανός.

Βέβαια ο παρουσιαστής είπε πως ο Νίκος Μπάρτζης θα μπει την Κυριακή, δεν είπε όμως αν θα μείνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ