Το προφίλ του υπόπτου για την παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Το προφίλ του υπόπτου για την παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη
Για τρεις ακόμα επιθέσεις εναντίον γυναικών ερευνάται ο 22χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σοκ έχει προκληθεί μετά την καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία με ανάρτηση της στο Facebook γνωστοποίησε πως ένας νεαρός άνδρας την ακολούθησε αργά την νύχτα με το «μόριο του έξω», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μάλιστα, η κοπέλα στην ανάρτηση είχε «ανεβάσει» φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, γεγονός που βοήθησε την αστυνομία, όπως και τα δαχτυλικά αποτυπώματα που άφησε ο νεαρός στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας αναγνωρίστηκε από το παρ’ ολίγον θύμα του, με την υπόθεση να φεύγει πλέον από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και να την αναλαμβάνει κεντρική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Όπως αναφέρει το reader.gr, ο ύποπτος γεννήθηκε το 1999 και σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε μαγαζί εστίασης στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις.

Επίσης ελέγχεται και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Αιγάλεω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ