Νεκτάριος Σφυράκης: «Έτσι έμαθα ότι έχω καρκίνο» (vid)

Gazzetta team
Νεκτάριος Σφυράκης: «Έτσι έμαθα ότι έχω καρκίνο» (vid)
Κατάθεση ψυχής από τον Νεκτάριο Σφυράκη, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε, όταν ανακάλυψε ότι είχε href="https://www.gazzetta.gr/tag/karkinos">καρκίνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Έκανα ένα συμβόλαιο που με έστειλε σε προασφαλιστικό έλεγχο. Σε αυτό το check up τον Οκτώβριο βρέθηκε ένα μόρφωμα ασαφούς προσδιορισμού. Δεν είχα ενόχληση και δεν έκανα έλεγχο γιατί νιώθω πολύ καλά. Έχω υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς άγχος… Με στέλνουν για αξονική με σκιαγραφικό και μου δείχνουν έναν καρκίνο που νόμιζα ότι ήταν εξετάσεις πελάτη μου. Είδα στον φάκελο ότι ήταν κακοήθης όγκος κι άρχισα να γελώ και να λέω σοβαρά εγώ; Δεν είχα πυρετό ή πόνο».

Και συνέχισε: «Κάνω μια μίνι έρευνα και μου λένε ότι μάλλον θα μου πάρουν το νεφρό. Μετά με την πιο σύγχρονη ρομποτική μου έκαναν μερική νεφρεκτομή και μέσα σε πέντε ημέρες ήμουν όρθιος να πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου. Δεν είχα συμπτώματα και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο έλεγχος ήταν του Θεού το χέρι».

id="head-0">Δείτε το σχετικό βίντεο

data-height="330" data-integration-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-cb5wu21wlc5d-se" data-width="588">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ