Νέα Σμύρνη: Κρατείται ένας ύποπτος για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής

Gazzetta team
Νέα Σμύρνη: Κρατείται ένας ύποπτος για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης στην Νέα Σμύρνη.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η ανάρτηση μιας κοπέλας, η οποία κατήγγειλε πως ένας άνδρας την είχε ακολουθήσει μέχρι το σπίτι της, με το μόριό του έξω και αν δεν είχε κάνει γρήγορες κινήσεις ώστε να μπει στο σπίτι της ίσως να ήταν άλλη η κατάληξη.

Η ίδια δημοσιοποίησε στα social media το περιστατικό και μάλιστα στην ανάρτησή της είχε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας ύποπτος για την σεξουαλική επίθεση στην κοπέλα.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του υπόπτου τον άνδρα που της προκάλεσε τρόμο και πλέον κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, βάσει της οποίας θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα της κοπέλας αναγνώρισε τον δράστη από κάποιο στέκι που σύχναζε και στη συνέχεια τον υπέδειξε στην αστυνομία, όπου με τη σειρά της τον συνέλαβε. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχει κάνει ανάλογες πράξεις σε βάρος και άλλων γυναικών.

Αναλυτικά η ανάρτησή της, ανέφερε:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.

Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ