Μπάχαλο με την κατάργηση των SMS: «Θα μπορείς να πας στην επαρχία, αλλά στον φούρνο με μήνυμα»

Gazzetta team
Μπάχαλο με την κατάργηση των SMS: «Θα μπορείς να πας στην επαρχία, αλλά στον φούρνο με μήνυμα»
Το ενδεχόμενο να μην χρειάζεται να στέλνουν SMS οι τουρίστες, όμως οι πολίτες να είναι αναγκασμένοι να το κάνουν, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Μέχρι χθες, αυτό που ξέραμε και είχαν τονίσει ουκ ολίγοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι ήταν πως με το άνοιγμα του τουρισμού στα μέσα Μαΐου, θα είχαμε και την ολική κατάργηση των SMS.

Κάτι απολύτως λογικό, καθώς δεν γίνεται οι τουρίστες να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς και οι πολίτες της χώρας να είναι αναγκασμένοι να στέλνουν SMS για τις μετακινήσεις τους.

Ωστόσο, τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και η Αριστοτελία Πελώνη με δηλώσεις του, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο το μήνυμα στο 13033 να διατηρηθεί και μετά τις 15 του μήνα.

Κάτι όμως που θα εξεταστεί εκείνες τις ημέρες και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις... Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ελάχιστοι είναι τυπικοί και στέλνουν SMS για τις μετακινήσεις τους.

Θυμίζουμε πως ήδη έχει ανακοινωθεί πως από τις 15 Μαΐου, όπως επιβεβαίωσε χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη θα ανοίξουν οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

Έτσι, μπορεί να έχουμε το εξής φοβερό... Να μπορείς να πας ελεύθερα στην Θεσσαλονίκη, αλλά για να επισκεφτείς την ταβέρνα της γειτονιάς σου, να χρειάζεται να στείλεις SMS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ