Τεράστια αύξηση κρουσμάτων: Εκτιμήσεις ότι θα ξεπεράσουν τα 3.500

Gazzetta team
Τεράστια αύξηση κρουσμάτων: Εκτιμήσεις ότι θα ξεπεράσουν τα 3.500
To ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού μιας μέρας που είναι 3.465 από τις 17 του μηνός, οι ενδείξεις θέλουν δυστυχώς να καταρρίπτεται σήμερα....

Η εικόνα των κρουσμάτων της πανδημίας μέχρι το μεσημέρι ήταν άσχημη και είναι πολύ πιθανό τo ρεκόρ να καταρριφθεί σήμερα και να ξεπεράσουμε τις 3.500. Προφανώς και τα νέα των διασωληνωμένων είναι πολύ δυσάρεστα.

Η θετικότητα χθες που προέκυψε από το Σαββατοκύριακο ήταν 12%, αλλά δεν είναι σαφώς αντιπροσωπευτικό το ποσοστό αφού γίνονται λιγότερα τεστ.

Χθες καταγράφηκαν 1.707 κρούσματα κορονοϊού και 14.074 τεστ και οι διασωληνωμένοι ήταν 681. Ειδικά για τους τελευταίους δεν αποκλείεται να δούμε τον αριθμό 7 μπροστά, ενώ ενδεικτική ήταν η δήλωση της Προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνας Παγώνη ότι δεν αποκλείεται να δούμε και 1.000 διασωληνωμένους το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι το χθεσινό 12%, είναι 3 φορές πάνω από το 4% που έχει τεθεί ως όριο συναγερμού.

Χαμός εισαγωγές ασθενών η Αττική

Στην Αττική σε δύο μέρες ή 48 ώρες είχαμε 500 εισαγωγές! Από τις 8 χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα στις 8 το πρωί καταγράφηκαν στις εφημερίες της Αττικής 240 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό. Ο αριθμός των εισαγωγών ήταν ο ίδιος και χθες πράγμα που σημαίνει ότι έχει σταθεροποιηθεί σε πολύ υψηλά νούμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ