Ανατροπή με τον «Ινδιάνο»: Βίντεο τον δείχνει να παίζει μπάσκετ την ώρα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή με τον «Ινδιάνο»: Βίντεο τον δείχνει να παίζει μπάσκετ την ώρα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη (vid)
Βίντεο – άλλοθι επικαλείται ο συνήγορος του «Ινδιάνου». Τον εμφανίζει στην Ελευσίνα λίγο πριν την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη.

Εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας «Δράση» πριν από εννιά ημέρες στην Νέα Σμύρνη αναμένονται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Mega, σύντομα θα εμφανιστεί βίντεο από εστιατόριο στην περιοχή της Ελευσίνας που απεικονίζει τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό (με το παρατσούκλι «Ινδιάνος») -που κατηγορείται ως εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από την μοτοσυκλέτα- να παίζει μπάσκετ σε μικρό γήπεδο της περιοχής στις κρίσιμες ώρες των επεισοδίων.

Το βίντεο αναμένεται να παρουσιασθεί από τον νομικό εκπρόσωπο του κατηγορουμένου κ Παύλο Σαράκη και φέρεται να δείχνει τον 30χρονο Ελληνοιρακινό στην Ελευσίνα μεταξύ 6.20-6.45μμ την Τρίτη 9 Μαρτίου, ενώ η επίθεση εναντίον του αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη σημειώθηκε στις 7.15 μμ.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς φέρεται να είχε παρουσιάσει στην διάρκεια της απολογίας του το συγκεκριμένο άλλοθι για τις κινήσεις του στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με το Mega, στελέχη της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι η σύλληψη του Ελληνοιρακινού βασίσθηκε σε κατάθεση συγγενούς του που τον είδε στην Νέα Σμύρνη κι υπήρξε απόφαση δικαστικών λειτουργών για την προφυλάκιση του.

Μία κατάθεση που αμφισβητείται ωστόσο από τον κατηγορούμενο που υποστήριξε ότι είναι παραπλανητική και σκόπιμη λόγω ενδοοικογενειακών διενέξεων.