Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει: «Πλαστογράφος ο αδελφός του Τσίπρα» (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει: «Πλαστογράφος ο αδελφός του Τσίπρα» (pics & vid)
Παρά την διάψευση, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει και σήμερα πως ο αδελφός του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης είναι πλαστογράφος.

Η σφοδρή κόντρα του Αλέξη Τσίπρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την βάφτιση του Υπουργού Ανάπτυξης, δεν περιορίστηκε εντός του χώρου της Βουλής... Συνεχίστηκε και εκτός αυτού, με αφορμή την κατηγορία οτι ο αδελφός του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είχε πλαστογραφήσει έγγραφο και ο πρώην Πρωθυπουργός είχε αλλάξει το νόμο για τον απαλλάξει.

Αυτό ο Δημήτρης Τσίπρας το διέψευσε με δήλωσή του, στην οποία ανέφερε: «Με έκπληξη άκουσα σήμερα στη Βουλή τον κο Γεωργιάδη να αναφέρει ότι δήθεν καταδικάστηκα για πλαστογραφία και ότι δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε με νόμο να με απαλλάξει.

Με το πολιτικό σκέλος της αντιπαράθεσης δε θα ασχοληθώ. Δεν είναι δουλειά μου.

Αλλά όταν η αντιπαράθεση ξεπερνά τα πολιτικά όρια και αγγίζει τα όρια της προσωπικής στοχοποίησης, όχι ως αδελφός του πρώην πρωθυπουργού αλλά ως απλός πολίτης, οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την αλήθεια.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε καταδικάστηκα αλλά απαλλάχθηκα από το δικαστήριο.

Ο νόμος δε που προέβλεπε την παραγραφή του συγκεκριμένου πλημμελήματος δεν ψηφίσθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, και δημοσιεύθηκε την 11-10-2013 με υπουργό Δικαιοσύνης τον Χαράλαμπο Αθανασίου, Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργό Υγείας τον Σπυρίδωνα – Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι και τον συνυπογράφουν.

Επειδή λοιπόν ουδέποτε καταδικάστηκα για πλαστογραφία, όπως ψευδώς ανέφερε στη Βουλή ο κος Γεωργιάδης και επειδή ουδέποτε υπήρξε νόμος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ευνοήσει προσωπική μου υπόθεση, καλώ τον κ. Γεωργιάδη να διορθώσει τα όσα συκοφαντικά για το πρόσωπό μου, θέλω να πιστεύω από άγνοια, ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής».

Νέες αναρτήσεις Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως επέμεινε, αναρτώντας την Πέμπτη δημοσιεύματα που σύμφωνα με τον ίδιο επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ