Μέλη του ΕΟΔΥ στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στην HELEXPO (vid)

Gazzetta team
Μέλη του ΕΟΔΥ στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στην HELEXPO (vid)
Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ αναγνωρίζει πως στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στην HELEXPO υπήχαν και τρία μέλη του.

Ανακοίνωση σχετικά με το γλέντι που οργανώθηκε στην HELEXPO την Τσικνοπέμπτη και κάνει τον γύρο των social media εδώ και δύο μέρες, εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, όπου ξεκαθαρίζει οτι ο συγκεκριμένος δεν είναι σε αυτούς που του έχουν παραχωρηθεί.

Αναγνωρίζει όμως οτι στην συγκέντρωση εμφανίζονται τέσσερα πρόσωπα που άνηκαν στο δυναμικό του, καθώς λύθηκε η σύμβασή του και θα ακολουθήσουν και νομικές ενέργεις εναντίον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Αναφορικά με περιστατικό συνωστισμού προσώπων σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, γνωστοποιεί τα εξής:

• Ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες στον Ε.Ο.Δ.Υ. χώρους του κτιρίου της HELEXPO.

• Κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης του περιστατικού συνωστισμού, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ που εργάζονται σε χώρους του κτιρίου της HELEXPO, είχαν ολοκληρώσει το συμβατικό τους ωράριο και αποχωρήσει από τους χώρους εργασίας τους.

• Από εικόνες που έχουν τεθεί υπόψιν της Διοίκησης του ΕΟΔΥ σε σχέση με το περιστατικό, προέκυψε ότι μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές, εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ., και συγκεκριμένα 3 οδηγοί και μία επαγγελματίας υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ. Τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του Ε.Ο.Δ.Υ., ενώ εκκρεμούν σχετικώς, περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ