Ο Χαρδαλιάς διαψεύδει το κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης: «Ήταν στην Helexpo, αλλά όχι από εμάς» (vid)

Gazzetta team
Ο Χαρδαλιάς διαψεύδει το κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης: «Ήταν στην Helexpo, αλλά όχι από εμάς» (vid)
Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σχετικά με το video που δείχνει συγκέντρωση ατόμων για ψήσιμο την Τσικνοπέμπτη στην Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας.

Από χθες το βράδυ έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media, με ένα video που δείχνει μία παρέα στο κέντρο της Helexpo να ψήνει την Τσικνοπέμπτη...

Το γεγονός μάλιστα οτι στον χώρο υπάρχουν εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αλλά και ένα όχημά της στο σημείο, προκάλεσαν αντιδράσεις σχετικά με τον Νίκο Χαρδλιά.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στην εταιρεία Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη, τοποθετήθηκε επί του θέματος με την παρακάτω ανάρτηση: «Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθόντας να εμπλέξουν τους εργαζομενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη!!!

Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι στην Πολιτική Προστασία το καθημερινό στοίχημα μας, είναι ένα και μοναδικό και το υπηρετούμε με απόλυτη ευσυνειδησία . Δουλευουμε νυχθημερόν σε πολλά διαφορετικά πεδία διαχείρισης και αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων με μόνο γνώμονα την προστασία και στήριξη των Ελλήνων πολιτών που πλήττονται από πανδημίες, σεισμούς, πλημμύρες, ακραία φαινόμενα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Και όσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται οτι δεν αποσυντονιζόμαστε και κυρίως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό που αφορά στην ασφάλεια του Έλληνα πολίτη....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ