O ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης λέει πως έχει το σκουφάκι του Άγιου Παΐσιου

Gazzetta team
O ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης λέει πως έχει το σκουφάκι του Άγιου Παΐσιου
Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης είπε πως όχι μόνο έχει γνωρίσει τον Άγιο Παΐσιο, αλλά έχει και το σκουφάκι του.

Στην αποκάλυψη μίας προσωπική του εμπειρίας, προχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» που προβλήθηκε την Κυριακή.

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε στο πως απέκτησε το σκουφάκι του Άγιου Παΐσιου, λέγοντας: «Εγώ πρωτογνώρισα τον Άγιο Παΐσιο στο Άγιο Όρος το 1979. Το σκουφάκι του το είχε μία μοναχή και της είχε πει να τον δώσει σε αυτόν που θα έρθει, θα της πει κάτι χαρακτηριστικό και θα του κάνει στο κεφάλι του. Όταν πήγα να προσκυνήσω στον τάφο, μου είπε ο Άγιος μου είπε να σου δώσω κάτι και μου βάζει το σκούφο και μου λέει πάρτο. Αυτή τη στιγμή δεν το έχω εδώ, το έχω εναποθέσει στο Άγιο Όρος», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, είχε προκαλέσει αίσθηση αυτό που είχε πει στην ερώτηση για το αν φοβάται τώρα με τον κορονοϊό: «Όλο αυτόν τον καιρό δεν φοβάμαι καθόλου, διότι σε αυτόν που φοβάται, δημιουργείται πανικός. Και στον πανικό μπορεί να κάνεις λάθη. Αυτός ο ιός δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κακό! Ανθρώπους ρουφιάνους, που κάθονται και καταδίδουν τι κάνει ο συνάνθρωπος τους. Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν! Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίσαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη; Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη και το λέει ο ίδιος ο Θέος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ