Πρεμιέρα για το MasterChef και για τις ατάκες του Κουτσόπουλου: «Θα μαγειρέψει ή θα ξεματιάσει;» (vid)
Πρεμιέρα έκανε το MasterChef και μαζί με το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψαν και οι απολαυστικές ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.
Οι δοκιμασίες ξεκίνησαν και τα μαγειρικά σκεύη πήραν φωτιά, ούτως ώστε οι παίκτες να κερδίσουν την πρόκριση στο επόμενο στάδιο, που είναι το Βootcamp.
Μια από τις πρώτες διαγωνιζόμενες ήταν η Άννα από την Θεσσαλονίκη, η οποία στο επάγγελμα είναι κομμώτρια.
Η παίκτρια γύριζε για αρκετά δευτερόλεπτα τον μύλο με το αλάτι και ο «θείος Λεό» δεν γινόταν να το αφήσει ασχολίαστο.
«Θα μαγειρέψει ή θα ξεματιάξει», είπε γελώντας ο κριτής, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ρωτάει την παίκτρια: «Άννα, όλα καλά;».
Παράλληλα η παίκτρια δεν μπορούσε να κρύψει την καλή διάθεσή της, λέγοντας ότι θέλει να κουρεύει, να μαγειρεύει και να χορεύει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τουρίστρια πήγε στο Άουσβιτς, παραπονέθηκε για τις τιμές στα ποτά και έγινε viral: «Δεν είναι διαφορετικό επειδή είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης» (vid)
- 35,9 εκατ. views για έναν άνδρα που κανείς δεν γνωρίζει: Το μυστήριο του Jean Phil
- Τα ζώα με τη μικρότερη διάρκεια ζωής στον πλανήτη: Από λίγους μήνες μέχρι και ελάχιστα λεπτά