Επίθεση στο μετρό: «Έχουν μετανιώσει» αναφέρει η μητέρα των κατηγορουμένων, τι ανέφερε η σύζυγος του σταθμάρχη (vid)

Gazzetta team
Επίθεση στο μετρό: «Έχουν μετανιώσει» αναφέρει η μητέρα των κατηγορουμένων, τι ανέφερε η σύζυγος του σταθμάρχη (vid)
Ρίχνοντας τους τόνους, η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που κατηγορούνται για την επίθεση στον σταθμάρχη, υποστηρίζει πως έχουν μετανιώσει.

Η μητέρα των ανήλικων που κατηγορούνται για την επίθεση στο Μετρό είναι ανακουφισμένη και η σύζυγος του σταθμάρχη είναι μάλλον προβληματισμένη από την απόφαση να αφεθούν ελεύθερα τα δύο αδέρφια που χτυπούσαν με μίσος τον άντρα της, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το Mega.

Πλέον η μητέρα των ανήλικων κρατάει χαμηλότερους τόνους. Τονίζει ότι τα παιδιά της έχουν μετανιώσει, ότι θέλουν να συζητήσουν από κοντά με τον σταθμάρχη που χτύπησαν και πως θα του σταθούν όπως και όσο χρειαστεί.

Όπως λέει στην κάμερα, καταλαβαίνει πως ο σταθμάρχης περνάει δύσκολα στην προσπάθεια να αναρρώσει, αλλά δύσκολα όπως τονίζει περνούν και τα παιδιά της.

Και σήμερα πάντως, ένα 24ωρο μετά την απόφαση του ανακριτή να αφήσει ελεύθερους με όρους τον 17χρονο και τον 15χρονο αδελφό του, η γυναίκα επιμένει να ισχυρίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε και πυροδότησε η στάση του σταθμάρχη.

Στο βίντεο ο σταθμάρχης και τα δύο αδέλφια βγαίνουν από διαφορετική πόρτα του συρμού και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο 15χρονος του πετάει το αναψυκτικό και του ρίχνει το πρώτο χτύπημα.

Ο σταθμάρχης δε φαίνεται να κλείνει τον δρόμο στους δύο ανήλικους μαθητές. Εκείνοι τον χτυπούν, τον ρίχνουν στην αποβάθρα και συνεχίζουν με μανία, ακόμα και όταν ο άτυχος υπάλληλος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Όπως λέει η μητέρα των κατηγορουμένων, όταν γίνει το δικαστήριο θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως τα παιδιά της δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσα στο βαγόνι και έχασαν, όπως αναφέρει, την ψυχραιμία τους.

Το αν τελικά θα γίνει συνάντηση των δύο δραστών με το θύμα τους, είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα, όταν ο σάλος που προκάλεσε ο ξυλοδαρμός καταλαγιάσει και όταν ο σταθμάρχης ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ