Η νέα πόζα της Rihanna έκανε θραύση με 7 εκατομμύρια likes στο Instagram (pic)

Gazzetta team
Η νέα πόζα της Rihanna έκανε θραύση με 7 εκατομμύρια likes στο Instagram (pic)
Τα τελευταία χρόνια η Ριάνα έχει επικεντρωθεί στην επιχειρηματική της δράση με το brand εσωρούχων που έχει και οι εποχές που σχεδόν καθημερινά μας απασχολούσε με αποκαλυπτικά της ντυσίματα, έχουν περάσει, όχι όμως ανεπιστρεπτί, αν κρίνουμε από τη νέα της ανάρτηση.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια η Ριάνα ασχολείται ελάχιστα με τη μουσική και είναι μια businesswoman με μια σούπερ επιτυχημένη εταιρεία εσωρούχων, τη SavageXFenty. Πρόκειται για ένα brand που διαρκώς επεκτείνεται κι επειδή απευθύνεται στις ιδιαιτερότητες που έχουν οι σωματότυποι των μαύρων γυναικών και στηρίζει το διαφορετικό, αυτό της έχει φέρει την επιτυχία. Αυτή η επιχείρηση μπορεί να την έχει αποσπάσει από τις μουσικές της ασχολίες, αλλά και από τις σέξι αναρτήσεις στο Instagram, που έχουν γίνει πολύ πιο σπάνιες.

Σε μια απ΄αυτές τις σπάνιες αναρτήσεις, η Ριάνα θέλησε να κάνει το λανσάρισμα μιας νέας κολεξιόν που κυκλοφορεί και φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «BUTTA» εκ της αμερικάνικης λέξης για την πίσω πλευρά.

Η Ριάνα γίνεται πάντοτε μοντέλο προώθησης των προϊόντων της και στις τρεις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, τη βλέπουμε με ένα πλεκτό, μίνι φόρεμα που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και την πλάτη. Με ένα νέο look στα μαλλιά, η Ριάνα κάθεται σταυροπόδι και αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές της καμπύλες.

Από τα πρώτα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση είναι του Dj Khaled, με τον οποίο έχουν κάνει το ντουέτο Wild Thoughts, ενώ η ανάρτηση έχει ξεπεράσει μέσα σε 15 ώρες τα 7 εκατομμύρια likes.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ