O Ypo για την επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ: «Φύγε από εδώ αγόρι μου, έχουμε σοβαρά θέματα» (vid)

Gazzetta team
O Ypo για την επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ: «Φύγε από εδώ αγόρι μου, έχουμε σοβαρά θέματα» (vid)
O Υποχθόνιος μίλησε για την κόντρα του με άλλους ράπερ, την επίσκεψή του στο ΚΕΘΕΑ, αλλά και την Capital.

Στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ ο Υποχθόνιος και μίλησε για αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν η κόντρα του με άλλους ράπερ και τα όσα ακούγονται για την επίσκεψή του στο ΚΕΘΕΑ.

«Ήταν σαν να μαλώνει μπαμπάς με το παιδί στην εφηβεία, δεν έχω κακία. Αυτό ξεκίνησε από την άλλη πλευρά ότι ο Ύπο πήγε στο ΚΕΘΕΑ… Πήγα στην Κοζάνη να με παρακολουθήσουν κι έκανα τρεις συνεδρίες και με ρώτησαν τι πίνεις. Τους απάντησα ένα κρασάκι, καμία μπύρα μετά το φαγητό… Μου είπαν φύγε από εδώ αγόρι μου, δεν έχεις κάτι κι έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα. Κι ο καθένας κάθεται και λέει για εμένα…Ήταν εσκεμμένο. Στενοχωρήθηκα μόνο με τον γιο του Μαρνέζου, τον Λεκτικό Επεξεργαστή. Ήμουν υπερβολικός, τον έθιξα και μιλήσαμε ασχημα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την φιλοσοφία του πάνω στη μουσική από εδώ και πέρα, γνωστοποίησε πως δεν θα βγάζει άλμπουμ παρά μόνο single, ενώ συμπλήρωσε: «Τα παιδιά λόγω της μόρφωσης ή της παιδείας τους, ή αυτό που ζουν αυτή τη στιγμή μπορεί να βλέπουν τον Ύπο ως σάκο του μποξ. Πάει σε λάθος πλευρά κι αυτό βγαίνει από την κλεισούρα. Ξεσπάει σε αυτό ο ράπερ και δεν έχει νόημα αυτό στη μουσική».

Σχετικά με την εταιρία Capital δήλωσε: «Την έκανα εγώ αλλά πλέον ανήκει σε άλλη δισκογραφική. Είναι label. Φίλος μου χωρίς να με ρωτήσει την πήρε και συνεργάστηκε με άλλον. Ετοιμάζω άλλη εταιρία τώρα», ενώ μιλώντας για την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Έχω την πιο όμορφη κοπέλα του κόσμου. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ