Survivor: Το χρονικό της αποχώρησης του Τζέιμς (pics & vid)

Gazzetta team
Survivor: Το χρονικό της αποχώρησης του Τζέιμς (pics & vid)
Αναλυτικά πως φτάσαμε στην αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor, την ώρα που λογιζόταν ως μεγάλο φαβορί.

Σαν... βόμβα έσκασε χθες η φήμη οτι ο Τζέιμς Καφετζής αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, την ώρα που άπαντες των συμπεριελάμβαναν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό, αν όχι το μεγαλύτερο.

Η φήμη αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από αδέλφια του, ενώ μετά τα μεσάνυχτα ήρθε και το τυπικό μέρος στο επεισόδιο που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ, με την προβολή της στιγμής της αποχώρησής του.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης

Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν πήρε τον λόγο και είπε: «Γιώργο όπως έχεις πει και εσύ το Survivor είναι ένα παιχνίδι ανατροπών και θέλω να προσθέσω και εγώ μία… Εγώ βρίσκομαι εδώ περίπου πέντε μήνες… Σωματικά έχω εξαντληθεί. Το πρόβλημα με την δυσκοκοίλη στη μέση μου δεν με αφήνει να δώσω το 100%. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οι εαυτός μου. Πλέον έχουν «ρουφηχτεί» από το Survivor. Μέχρι και εσένα έχω δει στο όνειρό μου (τον Λιανό). Πλέον με αγχώνει αυτό. Επειδή νιώθω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς θέλω να είμαι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Νιώθω ότι ήρθε ένα τέλος για μένα.

Έχω αυτές τις σκέψεις εδώ και ένα μήνα. Αν μείνω δεν θα είμαι ο εαυτός μου. Να σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι και να ξεχνάς πράγματα από την προσωπική σου ζωή, είναι κάτι που με πειράζει εμένα. Θελω να γυρίσω σπίτι μου και στο νησί της Ρόδου».

Πως φτάσαμε εδώ

Κόντρα όμως στα όσα είπε, η αλήθεια για τον λόγο της αποχώρησής του είναι άλλη και έχει να κάνει με την παράταση του παιχνιδιού.

Βλέποντας λοιπόν την τηλεθέαση του reality να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ο Ατζούν Ιλίτζαλι άρχισε να σκέφτεται να παρατείνει την διάρκεια του, η οποία αρχικά ήταν να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.

Αποφάσισε λοιπόν να το πάει μέχρι τον Ιούλιο για να μεγαλώσει τα κέρδη και τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συζήτηση με τους παίκτες για την εξέλιξη αυτή. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς κάποιοι θα έμεναν μέσα στο παιχνίδι για 7 μήνες...

Τις αντιδράσεις αυτές ο Τούρκος παραγωγός επιχείρησε να μειώσει με αυξήσεις στις απολαβές τους, όμως ο Τζέιμς Καφετζής ήταν κάθετος. Ήταν αρνητικός και έτσι φτάσαμε στην ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Το ερώτημα που γεννάται τώρα, είναι τι θα κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες και ειδικά το άλλο του μισό, ο Νίκος Μπάρτζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ