Φάκελος ενίσχυση για την Α.Ε.Κ.

Φάκελος ενίσχυση για την Α.Ε.Κ.

Φάκελος ενίσχυση για την Α.Ε.Κ.

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης καταγράφει όλα τα δεδομένα γύρω από τις υποθέσεις που απασχολούν την AEK. Το extreme make over στην άμυνα και τα ανοιχτά θέματα.

Το θέμα αναζήτησης προπονητή στην ΑΕΚ υπάρχει και πάρα το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα, μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρείται, ότι θα ξεκινήσει στον πάγκο της ομάδας σε ένα μήνα από τώρα.

Είναι λογικό και αναμενόμενο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και παράλληλα βάρος να πέφτει στο θέμα του αφεντικού της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό για το "κιτρινόμαυρο" ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε αυτό το σημείο και προτού αναλύσουμε τα δεδομένα και τις ανάγκες που έχουν αποφασίσει να καλύψουν και τις θέσεις που επιθυμούν να αναβαθμίσουν στην Ένωση, πρέπει να υπογραμμίσουμε, πως είναι απαραίτητο να έχει λυθεί το θέμα του προπονητή. Προκειμένου να γίνουν επιλογές με τη σύμφωνη γνώμη του επόμενου, ή έστω του Χιμένεθ... Τώρα μπορούμε να πάμε παρακάτω!

Από τον άσο αρχίζουμε και όλη την άμυνα προκειμένου να υπενθυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να πάνε σε extreme make over. Κι αυτό διότι στη σχετική... ατζέντα είναι με επισήμανση "ενίσχυση" οι εξής θέσεις: Τερματοφύλακας, δεξί και αριστερό μπακ, στόπερ...

Στα άκρα η ομάδα αναζητεί βασικές επιλογές αλλά και λύσεις συμβολαίων. Δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ για παράδειγμα ο Μπακάκης που έχει την επιθυμία (από πέρυσι) να δοκιμάσει κάτι άλλο, νέο αφού θεωρεί και ο ίδιος (δικαιολογημένα) ότι η συνεργασία αυτή έπιασε... ταβάνι και πλέον κάνει κακό και στις δύο πλευρές. Στο αριστερό άκρο θα επιδιώξει το club να γλιτώσει ένα συμβόλαιο από αυτά των Ινσούα και Λόπες!

Στο κέντρο της άμυνας οι μόνοι σίγουροι είναι οι Σβάρνας και Λάτσι... Ο Χνιντ δεν υπολογίζεται και ο Νεντελτσιάρου θα επιχειρηθεί να πουληθεί. Ο διεθνής Ρουμάνος είχε προσελκύσει πρόταση ομάδας και τον περασμένο Γενάρη αλλά δεν ήθελε εκείνος να αποχωρήσει. Όσον αφορά στον Τσιγκρίνσκι, μπορεί να επιθυμεί να συνεχίσει, αλλά δεν συνάδει η επιθυμία του με αυτή της ΑΕΚ. Εδώ πρόκειται για μια άριστη σχέση συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης με αποτέλεσμα να είναι όλα ανοιχτά: ακόμη και για παραμονή ως λύση επιπλέον ωστόσο και τίποτα άλλο...

Στα χαφ η ΑΕΚ θα επιδιώξει να βρει κόφτη με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και όχι απλά ένα τρεχαντήρι που να κόβει! Ο Νέναντ Κρίστισιτς είναι γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι (και το χειμώνα) ότι θέλει να τελειώσει από το εξωτερικό και να γυρίσει στο Βελιγράδι όπου καιρό τώρα έχουν επαναπατριστει σύζυγος και παιδιά... Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη αναζητείται και ο αντι-Λιβάια και μάλιστα κάτι έχει προκύψει σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας.

Στο τέλος υπάρχει και η περίπτωση του φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν μοιάζει να απασχολεί πλέον την Ένωση που ψάχνει ήδη τον επόμενο που θα μοιραστεί τη θέση με τον Ανσαριφάρντ που τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του σεζόν που ήταν και η χειρότερη του club τα τελευταία χρόνια! Εννοείται ότι θα παίξει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, συνιστά καψούρα και αδυναμία πολλών στην ΑΕΚ, αλλά δεν είναι η περίπτωση που εξετάζεται μόνο...

Στο δια ταύτα η Ένωση μοιάζει να προχωράει, ή έστω να επιχειρεί να πετύχει, ολικό λίφτινγκ ενδεκάδας αφού από τα παραπάνω προκύπτει ότι θα αλλάξει τουλάχιστον επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές ενδεκάδας!

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα