«Ο Ντα Σίλβα συμφώνησε για δύο χρόνια με την Λυών» (pic)

«Ο Ντα Σίλβα συμφώνησε για δύο χρόνια με την Λυών» (pic)

bet365

Μια ανάσα από τη Λυών παρουσιάζουν τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Νταμιέν Ντα Σίλβα, οι Γάλλοι.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' Equipe» φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τη Λυών για να συνεχίσει την καριέρα του στους Λιονέ, απορρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόταση που του είχε καταθέσει η ΑΕΚ (κλειστό τριετές συμβόλαιο με απολαβές τις 800.000 ευρώ τον χρόνο).

Θυμίζουμε πως ο Ντα Σίλβα θα αποχωρήσει, ως ελεύθερος, από τη Ρεν στο τέλος της σεζόν, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και στις πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής του παίκτη, Μπρουνό Ζενεσιό. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, προτεραιότητα του Γαλλοπορτογάλου στόπερ ήταν η παραμονή του στη Γαλλία γι' αυτό και είπε το «ναι» στην πρόταση της Λυών.

Οι Γάλλοι επίσης αναφέρουν ότι ο Νταμιέν Ντα Σίλβα μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ρεν με την Νιμ (23/05, 22:00) θα αποχαιρετήσει την ομάδα του και στη συνέχεια θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Λιονέ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα