ΑΕΚ: Η επιβεβαίωση της δύσκολης περίπτωσης Ρεμπρόφ!

ΑΕΚ: Η επιβεβαίωση της δύσκολης περίπτωσης Ρεμπρόφ!

ΑΕΚ: Η επιβεβαίωση της δύσκολης περίπτωσης Ρεμπρόφ!

bet365

Τα δεδομένα που προκύπτουν και αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια περίπτωση προπονητή που έχει σημαντικές (κάποιοι τις λένε αξεπέραστες) δυσκολίες για να προχωρήσει για την Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και κομβικό ρόλο σε αυτόν έχει η αναζήτηση προπονητή. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Ένωσης για την τεχνική ηγεσία είναι αυτό του προπονητή της Φερεντσβάρος, Σεργκέι Ρεμπρόφ. Μια περίπτωση όμως που όπως διαβάσατε από το gazzetta.gr είναι δύσκολη και αυτό επιβεβαιώθηκε άμεσα από τα ρεπορτάζ στην Ουγγαρία.

Ο Ρεμπρόφ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με τη Φερεντσβάρος και τα ουγγρικά ρεπορτάζ έκαναν αναπαραγωγή σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, επισημαίνοντας ωστόσο τις δυσκολίες της υπόθεσης για τους κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Nemzetisport τονίζει πως ο Ρεμπρόφ, αντίθετα με ό,τι φημολογείται για τις σχέσεις του με τη Φερεντσβάρος, δεν φαίνεται να εξετάζει την αποχώρησή του από τον σύλλογο και πως αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Γκάμπορ Κουμπάτοφ για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Εκτός από αυτό όμως, οι δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης έχουν να κάνουν και με το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει ο Ρεμπρόφ και από άλλους συλλόγους. Στην Ουγγαρία λέγεται πως ο 47χρονος Ουκρανός τεχνικός έχει μπει στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν.

Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό πως τα δεδομένα για την ΑΕΚ αναφορικά με τον Ρεμπρόφ δεν είναι και τα πιο εύκολα. Κάποιοι μάλιστα χαρακτηρίζουν τις δυσκολίες της περίπτωσής του ακόμη και αξεπέραστες... Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ουκρανία η ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει στον Ρεμπρόφ συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα