ΑΕΚ: Κλήθηκαν στις εθνικές τους, Μιτάι, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Κλήθηκαν στις εθνικές τους, Μιτάι, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Κλήθηκαν στις εθνικές τους, Μιτάι, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ

bet365

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία και Μάριο Μιτάι κλήθηκαν από τις εθνικές ομάδες της χώρας τους Ιράν, Τρίνιντατ και Τομπάγκο και Αλβανία, αντίστοιχα.

Ο νεαρός Αλβανός μπακ της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι κλήθηκε στην Ελπίδων της Αλβανίας για τους αγώνες με Ανδόρα (επίσημος) και Βουλγαρία (φιλικός) στις 4 και 9 Ιουνίου, ενώ ταυτόχρονα παραμένει στην προεπιλογή για τους δυο φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας ανδρών της χώρας του με Ουαλία και Τσεχία.

Ο 23χρονος εξτρέμ Λιβάι Γκαρσία κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Τρίνιντατ και Τομπάγκο αρχικά για τα ματς με Μπαχάμες και Σεντ Κιτς (5 και 8 Ιουνίου) και αν η ομάδα προκριθεί, για τους δύο αγώνες στις 12 και 15 Ιουνίου στη δεύτερη φάση των προκριματικών για το Μουντιάλ. Η τελική λίστα της αποστολής του Τρίνιντατ θα οριστικοποιηθεί στις 21 Μαΐου.

Τέλςο ο 31χρονος φορ, Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει κληθεί στην εθνική ομάδα του Ιράν για τους τέσσερις επίσημους αγώνες της εθνικής ομάδας του Ιράν στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με Χονγκ Κονγκ (3 Ιουνίου), Μπαχρέιν (7 Ιουνίου), Καμπότζη (11 Ιουνίου) και Ιράκ (15 Ιουνίου).

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα