ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ

bet365

Στο ξενοδοχείο μέχρι και το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο την Τετάρτη (07/04, 20:00), θα παραμείνει η ΑΕΚ προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση.

Η ψυχολογία της ΑΕΚ μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό είναι κάκιστη. Ωστόσο, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ καλούνται να συγκεντρωθούν και πάλι άμεσα αφού την Τετάρτη ακολουθεί το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Γι' αυτό και έχει παρθεί η απόφαση να αποσυρθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι και το κομβικό ματς με τους Θεσσαλονικείς σε ξενοδοχείο προκειμένου να πέσουν οι τόνοι κι έπειτα να μπουν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ (07/04, 20:00).

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (05/04) στα Σπάτα για πρωινή προπόνηση και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα