Τέλος ο Μεντόζα, δεν πρόλαβε ο Παναθηναϊκός!

Τέλος ο Μεντόζα, δεν πρόλαβε ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Τέλος ο Μεντόζα, δεν πρόλαβε ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρά την συμφωνία με την Αμιάν, δεν πρόλαβε την προθεσμία και η προσθήκη του Στίβεν Μεντόζα δεν θα προχωρήσει οριστικά με κανονική μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε συμφωνία με Αμιάν και Στίβεν Μεντόζα για να προχωρήσει η απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ με κανονική μεταγραφή! Όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή ο χρόνος δεν ήταν υπέρ του «τριφυλλιού» και το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε! Η υλοποίηση της μεταγραφής δεν γινόταν να δηλωθεί έγκαιρα στο σύστημα των μεταγραφών και η υπόθεση... ναυαγεί προς το παρόν. Γιατί το λέμε αυτό; Ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα είναι ανοιχτά, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του Πιερ Ντρεοσί.

Σε αυτή την διαδικασία σημαντικό ρόλο έπαιξε τόσο η καθυστέρηση των Γάλλων να δώσουν την θετική απάντηση, ζητώντας τον... ουρανό με τα άστρα όσο και η αναβλητικότητα του Μεντόζα, ο οποίος παρά την σιγουριά που υπήρχε για δεδομένη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, είχε το «τριφύλλι» στις πίσω επιλογές του την δεδομένη χρονική στιγμή. Διαφορετικά, η υπόθεση θα είχε ολοκληρωθεί θετικά για το «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα