Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τον Νιάς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τον Νιάς

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τον Νιάς

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας και τον δανεισμό του 21χρονου αμυντικού μέσου Σεχ Νιάς από την Λιλ μέχρι το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός! Ο Σεχ Νιάς, ο 21χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας είναι ο επόμενος εκλεκτός του Πιερ Ντρεοσί μετά τον Σανκαρέ και τον Νγκμπακοτό! Το «τριφύλλι» παίρνει τον παίκτη ως δανεικό από την Λιλ, επιβεβαιώνοντας το άμεσο και έγκαιρο ρεπορτάζ του gazzetta.gr, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Equipe.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 του Σενεγαλέζου μέσου Σεχ Νιάς. Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ. Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή με τη Λιλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Καλωσορίζουμε τον Σεχ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα