Εμμανουηλίδης: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η οψιόν αγοράς και το 25% για μεταπώληση

Εμμανουηλίδης: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η οψιόν αγοράς και το 25% για μεταπώληση

Νίκος Αθανασίου
Εμμανουηλίδης: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η οψιόν αγοράς και το 25% για μεταπώληση

bet365

Το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Στις 500.000 ευρώ η ρήτρα αγοράς, 25% το ποσοστό του Παναθηναϊκού για μεταπώληση.

Οπως και πέρυσι, έτσι και εφέτος, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παραχωρείται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι είχε δοθεί στον Πανιώνιο που υποβιβάστηκε (23 ματς - 6 γκολ/2 ασίστ), εφέτος παραχωρείται στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο 20χρονος εξτρέμ που είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Λάζλο Μπόλονι στα τελευταία ματς του Τριφυλλιού (7 ματς - 1 γκολ/1 ασίστ με μόλις 199 λεπτά στην τρέχουσα περίοδο) πήγε στην Ολλανδία με δανεισμό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η ρήτρα αγοράς του ορίστηκε στις 500.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Ο δανεισμός του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Ολλανδίας έχει πεντάμηνη διάρκεια» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Πράσινης ΠΑΕ.

Ο Εμμανουηλίδης είναι ο τέταρτος παίκτης του Τριφυλλιού που αποχωρεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τους Αντονίτο (ελεύθερος - Καρταχένα), Ζαγαρίτη (πώληση - Πάρμα), Μαυρομάτη (ελεύθερος - Ατρόμητος).

Φεύγει μετά από έντονες πιέσεις που άσκησε ο ίδιος και ο μάνατζέρ του και θεωρώντας ότι δεν επρόκειτο να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής εφέτος, δεδομένης της πληθώρας παικτών για τις δύο πτέρυγες (Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Καμπετσής, Ιωαννίδης, Μολό, Βιγιαφάνιες, Νγκμπακοτό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα