Παναθηναϊκός: Και τώρα... τρέχει με προσοχή για χαφ!

Παναθηναϊκός: Και τώρα... τρέχει με προσοχή για χαφ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Και τώρα... τρέχει με προσοχή για χαφ!

bet365

Ο απαιτητικός Γενάρης των επτά παιχνιδιών πρωταθλήματος θα κρίνει πολλά, η συνοχή στην μεσαία γραμμή με τις απουσίες Κουρμπέλη και Μαουρίσιο διαλύθηκε και ο Παναθηναϊκός πρέπει να φορτσάρει για να κλείσει το κενό, με παίκτη έτοιμο να προσφέρει. Συνεχίζει να προσπαθεί για Λαμκέλ Ζε.

Στην λίστα των μεταγραφικών αναγκών του Παναθηναϊκού, η προσθήκη ενός κεντρικού μέσου αποτελούσε προτεραιότητα, καθώς ο Γιασίν Αγιούμπ απέδειξε πως δεν μπορεί να προσφέρει και όλο το βάρος θα έπεφτε μέχρι το τέλος της σεζόν στους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο για τις θέσεις στο 6-8. Ο αρχηγός θα είναι εκτός μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ο mvp Βραζιλιάνος μετά την μόλυνση από Covid19 είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση(δύσκολο πριν τις 20 του μήνα) και το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου θα κρίνει πολλά για το κυνήγι της τέταρτης θέσης.

Στον πρώτο μήνα του 2021, το Τριφύλλι φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, στην συνέχεια παίζει με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και ακολουθεί εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Όλα αυτά μέσα σε μία εβδομάδα. Από 3 μέχρι 10.1! Στις 17 Γενάρη ακολουθεί η επικίνδυνη αποστολή στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη, στις 23 το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο, στις 27 ταξίδι στον Βόλο και ο μήνας κλείνει στις 30 με την Λαμία εντός. Επτά αναμετρήσεις, αρκετές σε σύντομο χρονικό διάστημα, παιχνίδια στα οποία το Τριφύλλι θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 18 πόντους για να παραμείνει ζωντανός!

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η απόκτηση μέσου γίνεται επιτακτική ανάγκη και κάθε ημέρα που περνά προστίθεται στην αρχική καθυστέρηση που έδειξαν οι ιθύνοντες του συλλόγου για να καλύψουν το κενό. Αυτά θα συμβαίνουν όσο το κλαμπ δεν διαθέτει το μίνιμουμ της ποδοσφαιρικής οργάνωσης ανεξάρτητα από τον εκάστοτε τεχνικό διευθυντή και προπονητή για να υπάρχει η σχετική προεργασία σε κάθε θέση. Ψιλά γράμματα...

Μοιραία, λοιπόν, όλο το βάρος πέφτει στον Πιερ Ντρεοσί.

Ο Γάλλος gm έχει ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις κεντρικών μέσων που θα μπορούσαν να έρθουν με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ανάγκη είναι μεγάλη, ο χρόνος πιέζει αλλά από την άλλη θα πρέπει να γίνει μία επιλογή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς είναι αναγκαίο να έρθει παίκτης που να μπορεί να προσφέρει με το... καλημέρα, όπως συνέβη πέρυσι τέτοια εποχή με τον Ανουάρ.

Τα δεδομένα για Λαμκέλ Ζε

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την περίπτωση του Λαμκελ Ζε: Ο Ιβάν Λέκο αποχώρησε από τον πάγκο της Αντβέρπ, όπως ήταν αναμενόμενο, και είναι πιθανό ο νέος προπονητής να αλλάξει τα δεδομένα παραμονής του Καμερουνέζου εξτρέμ. Ο παίκτης θέλει να φύγει, θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και παρά την ανησυχία για τον χαρακτήρα του, ο Μπόλονι επιμένει για την απόκτησή του και αν βρεθεί η χρυσή τομή με τους Βέλγους η υπόθεση θα προχωρήσει.

Αυτή την στιγμή, οι πιθανότητες είναι υπέρ της υλοποίησης της μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα