Παναθηναϊκός: Μολύνθηκε με κορονοϊό ο Μαουρίσιο!

Παναθηναϊκός: Μολύνθηκε με κορονοϊό ο Μαουρίσιο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μολύνθηκε με κορονοϊό ο Μαουρίσιο!

bet365

Ο Μαουρίσιο δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον Covid19. Είναι ασυμπτωματικός μέχρι στιγμής, την επόμενη εβδομάδα θα κάνει νέο τεστ για να δρομολογηθεί η άφιξή του στην Αθήνα!

Η απουσία του Μαουρίσιο από την χθεσινή επιστροφή του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή είχε ένα σοβαρό προσωπικό θέμα. Ούτε... ξέμεινε, ούτε συνέβη κάτι περίεργο. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Βραζιλιάνος μέσος έχει μολυνθεί από κορονοϊό και παραμένει στην πατρίδα του, όντας ασυμπτωματικός.

Ο μέσος του Τριφυλλιού ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή κατά την διαδικασία της επιστροφής του στην Ελλάδα. Βρέθηκε θετικός στο τεστ που πρέπει να είναι αρνητικό για να μπορέσεις να μπεις στο αεροπλάνο. Το βράδυ της Δευτέρας έκανε ακόμη ένα, βγήκε και αυτό θετικό, οπότε θα παραμείνει στην πατρίδα του και την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο. Ο Βραζιλιάνος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο και ακολουθεί την προβλεπόμενη διαδικασία.

Θα δρομολογηθεί η επιστροφή στην Αθήνα μόνο αν προκύψει αρνητικό το τεστ, οπότε χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Απόλλωνα Αθηνών και την ΑΕΛ!

Στο ίδιο διάστημα, απών θα είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης και αυτή η κατάσταση μόνο... πονοκέφαλο προκαλεί στον Λάζλο Μπόλονι ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα