H επιθυμία της Αντβέρπ για Ζε και η πιθανή αλλαγή δεδομένων λόγω Λέκο!

H επιθυμία της Αντβέρπ για Ζε και η πιθανή αλλαγή δεδομένων λόγω Λέκο!

Νίκος Αθανασίου
H επιθυμία της Αντβέρπ για Ζε και η πιθανή αλλαγή δεδομένων λόγω Λέκο!

bet365

Δημοσίευμα στο Βέλγιο αναφέρει πως η Αντβέρπ προτιμά να πουλήσει τον Ζε, για τον οποίο έχει ρωτήσει ο Παναθηναϊκός ενώ η αποχώρηση του προπονητή, Ιβάν Λέκο, μπορεί να δυσκολέψει την κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην λίστα για τους εξτρέμ τον Λαμκελ Ζε της Αντβέρπ και έχει ρωτήσει την βέλγικη ομάδα για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της χρονιάς με οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, όμως, ο σύλλογος προτιμά σε πρώτη φάση να ψαχτεί για την πώλησή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Ακόμα και ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε ενδέχεται να αποχωρήσει από την Αντβέρπ. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό, όπου θα συναντηθεί με τον Λάζλο Μπόλονι. Οι Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον παίκτη με οψιόν αγοράς για 6 μήνες, με μία οψιόν αγοράς ύψους τριών με τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Η Αντβέρπ θα προτιμούσε να δώσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή».

Από κει και πέρα, είναι πιθανή η αλλαγή προπονητή στην Αντβέρπ, καθώς ο Ιβάν Λέκο έχει πρόταση από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Γκουανγκζού. Ο Κροάτης προπονητής δεν θέλει ούτε να... βλέπει τον Καμερουνέζο εξτρέμ και όσο θα βρίσκεται στον πάγκο, ο παίκτης δεν πρόκειται να ξαναπαίξει. Αν, όμως, αποχωρήσει για την Κίνα, είναι πιθανό ο νέος προπονητής να ζητήσει την ενεργοποίηση του Ζε και να διαφοροποιηθούν τα μέχρι τώρα δεδομένα που τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου.

Εξάλλου, ο Ζε θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της Αντβέρπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα