ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά από την Βραζιλία

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά από την Βραζιλία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά από την Βραζιλία

bet365

Ο Ζαμπά βρίσκεται πια στην Βραζιλία και ο ίδιος με ανάρτηση έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο στους φίλους του αλλά και σε όσους έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή του!
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Βόλος. |21+

Ο Λέο Ζαμπά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα αφού αποφάσισε να ταξιδέψει στην Βραζιλία χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον ΠΑΟΚ. Πλέον για τον Βραζιλιάνο άσο θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης με τον ίδιο να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε, σχεδόν κανείς, αλλά δόξα το Θεό υπάρχετε. Να ξέρετε ότι έχετε έναν καλό φίλο και σε κάθε περίσταση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε. Είστε λίγοι, αλλά είστε ξεχωριστοί. Όσο για αυτούς που έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή μου, σας ευχαριστώ και εσάς που μου δίνετε περισσότερη δύναμη να συνεχίσω και με κάνετε να πιστεύω στις δυνατότητες μου.

Ο κόσμος γυρίζει και στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν. Δούλεψε με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους σκοπούς με σένα και είναι διψασμένοι να κερδίζουν. Πίστεψε στον εαυτό σου όταν όλοι είναι εναντίον σου. Αν το θες, μπορείς να το κάνεις. Απλά κάνε το με αγάπη και δώσε ότι καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα