Παναθηναϊκός: Ξανά στο τραπέζι με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ξανά στο τραπέζι με Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ξανά στο τραπέζι με Σένκεφελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να παίζει με την... φωτιά στο θέμα της ανανέωσης του Μπαρτ Σένκεφελντ, οι δύο πλευρές άνοιξαν και πάλι δίαυλο επικοινωνίας και με τα υπάρχοντα δεδομένα όλα δείχνουν πως θα έχουμε happy end.

Στο τέλος του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος κατά την διάρκεια της περυσινής περιόδου κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Τριφυλλιού και να αποδείξει πως αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση στόπερ. Παρά, λοιπόν, τις προχωρημένες συζητήσεις, οριστική συμφωνία δεν προέκυψε μέχρι και σήμερα.

Οι πράσινοι... πάγωσαν το θέμα μετά και τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα περιθώρια στένεψαν, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία της ΠΑΕ άνοιξε και πάλι δίαυλος επικοινωνίας. Όπως έχουμε αναφέρει προτεραιότητα του Ολλανδού άσου είναι παραμείνει στον Παναθηναϊκό και με τα υπάρχοντα δεδομένα στις νέες συζητήσεις, όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη σε ένα σίριαλ που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και μήνες. Εξάλλου, οι διαφορές ανάμεσα στο κλαμπ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι πραγματικά μικρές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα