Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία για ηγετική ανανέωση στον Σένκεφελντ!

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία για ηγετική ανανέωση στον Σένκεφελντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία για ηγετική ανανέωση στον Σένκεφελντ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει το καλύτερο συμβόλαιο της άμυνας στον Ολλανδό στόπερ και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και με το... καλημέρα κατάφερε να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός στόπερ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και εδώ και καιρό, το Τριφύλλι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να τον ᾽᾽δέσει᾽᾽στην Αθήνα. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν με διαφορά στο οικονομικό αλλά όπως είχαμε αναφέρει, αυτή η απόσταση μπορούσε να καλυφθεί. Έτσι κι έγινε.

Στις τελευταίες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε σημείο επαφής και ο Σένκεφελντ είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη τριετία. Ένα συμβόλαιο που θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των μετόπισθεν(από 350 έως 400.000 ευρώ θα κυμαίνονται οι αποδοχές του), κάτι που το άξιζε πέρα για πέρα βάσει των εμφανίσεών του και της γενικότερης παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, σύμφωνα με τις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Οποιαδήποτε άλλη κατάληξη των συζητήσεων, ωστόσο, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένονται οι εκπρόσωποι του στην χώρα μας για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές και με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός κρατά ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του έμψυχου δυναμικού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα