Παναθηναϊκός: Στενεύουν τα περιθώρια για Σένκεφελντ!

Παναθηναϊκός: Στενεύουν τα περιθώρια για Σένκεφελντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στενεύουν τα περιθώρια για Σένκεφελντ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει... παγώσει ανεξήγητα την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού στόπερ και κινδυνεύει να τον χάσει στο τέλος της χρονιάς! Προτεραιότητα η παραμονή στο Τριφύλλι για τον ποδοσφαιριστή.

Στο τέλος του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος κατά την διάρκεια της περυσινής περιόδου κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Τριφυλλιού και να αποδείξει πως αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση στόπερ.

Παρά, λοιπόν, τις προχωρημένες συζητήσεις, οριστική συμφωνία δεν προέκυψε μέχρι και σήμερα.Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, καθώς όπως είναι γνωστό, ο Σένκεφελντ και οι εκπρόσωποι του θέλουν ένα συμβόλαιο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στο πόσο σημαντικός είναι ο ποδοσφαιριστής για την ομάδα.

Οι απολαβές του είναι αρκετά πιο μικρές σε σχέση με την ποιότητά του αλλά κυρίως σε σχέση με τα συμβόλαια που δίνει ο σύλλογος τον τελευταίο χρόνο σε βασικούς του ποδοσφαιριστές. Δεν ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ οι αποδοχές του Ολλανδού, ο οποίος αποκτήθηκε σε μία διαφορετική οικονομική συνθήκη του συλλόγου.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή, ωστόσο, το θέμα έχει... παγώσει τον τελευταίο καιρό με ευθύνη του κλαμπ και αυτό μόνο καλό μαντάτο δεν είναι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη στο τέλος της χρονιάς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σένκεφελντ με το restart που έκανε στην καριέρα του, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του ενώ βρίσκεται και στα ραντάρ των υπόλοιπων μεγάλων ελληνικών συλλόγων. Από την 1.1.2021 θα μπορεί και επίσημα να διαπραγματευθεί για το μέλλον του.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και όσο περνάει ο καιρός χωρίς να κλείνει το θέμα, οι πιθανότητες για παραμονή του Σένκεφελντ θα μειώνονται. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Παναθηναϊκό αν και είναι ξεκάθαρο πως έχει επηρεαστεί από το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα