Παναθηναϊκός: Σένκεφελντ ο πιο σταθερός!

Παναθηναϊκός: Σένκεφελντ ο πιο σταθερός!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σένκεφελντ ο πιο σταθερός!

bet365

Οι αριθμοί του Ολλανδού στόπερ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι εντυπωσιακοί, καθώς είναι πρώτος σε επιτυχημένες ενέργειες, σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις και εξαιρετικός στις μονομαχίες!

Μέσα στην γενική μετριότητα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να είναι σταθερός, να έχει μόνιμα καλή αγωνιστική εικόνα και οι αριθμοί του να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Χωρίς όλα τα παραπάνω, βέβαια, να σημαίνουν πως δεν είχε και εκείνος τις κακές του στιγμές, όπως το λανθασμένο μαρκάρισμα στον Μπαρτόλο στο 1-1 με τον Βόλο.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, περί ου ο λόγος, απέδειξε από την περσινή σεζόν πως πρόκειται για ένα μεταγραφικό «λαχείο» που βγήκε απόλυτα στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2019, καθώς αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην αμυντική γραμμή και έγινε ο ηγέτης των μετόπισθεν που τόσο έλειπε από την φυγή του Ροντρίγκο Μολέδο και έπειτα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ… ΑΕΡΑ

O Ολλανδός στόπερ που μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στα έξι από τα επτά παιχνίδια του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με την κορυφαία πλατφόρμα ποδοσφαιρικής ανάλυσης «Wyscout» έχει 72.5% κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες ενώ είναι καλός και στον αέρα με 66.7% αποτελεσματικότητα. Μετρά σχεδόν 9 επανακτήσεις κατοχής μπάλας ανά παιχνίδι και έχει καταφέρει και φέτος να λογίζεται ως ο βασικός στόπερ της ομάδας που είτε θα παίζει στο πλευρό του με τον Πούγγουρα είτε με τον Βέλεθ.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ BUILD UP ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η τεχνική του κατάρτιση και ο τρόπος να ξεκινά με ποιότητα και ηρεμία τις επιθέσεις της ομάδας του σωστά από πίσω. Ο «Σένκε» έχει 94% ακρίβεια στις πάσες ενώ ειδικότερα 83.9% στις μεταβιβάσεις που προωθούν την μπάλα! Aκόμη ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει το πόσο σημαντικός είναι στο ξεκίνημα των επιθέσεων είναι το 71.4% που έχει στις μακρινές μπαλιές, έχοντας 3.23 ανά παιχνίδι Ο 29χρονος στόπερ κατέχει μία πρωτιά ανάμεσα στους συμπαίκτες του, η οποία δείχνει ότι έχει καταφέρει να ξεφύγει από την γενική μετριότητα και να έχει μια καλή παρουσία στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Είναι πρώτος σε επιτυχημένες ενέργειες με 82.2% αποτελεσματικότητα, αριθμός που φανερώνει την αξιοπιστία του πάνω στο χορτάρι.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

Το μέλλον του, πάντως, παραμένει στον… αέρα, καθώς οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Τα περιθώρια, όπως έχουμε αναφέρει, έχουν στενέψει, ωστόσο για τον παίκτη παραμένει προτεραιότητα το «τριφύλλι». Περιμένει την ειδοποίηση για να ρυθμιστούν τα λίγα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν και να υπογράψει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα