Super League Interwetten: Τα γκολ και οι φάσεις της 7ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Super League Interwetten: Τα γκολ και οι φάσεις της 7ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Η 7η ήταν η πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten στην οποία διεξήχθησαν όλα τα παιχνίδια. Και στα 7 του διημέρου είχαμε γκολ και όμορφες φάσεις όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Έπρεπε να φτάσουμε στην 7η αγωνιστική της Super League Interwetten για να δούμε να γίνονται και τα επτά παιχνίδια. Αυτό το διήμερο διεξήχθησαν 4 ματς το Σάββατο και 3 την Κυριακή και το αξιοσημείωτο είναι πως σε όλα είχαμε γκολ. Το Σάββατο αρχικά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Με το ίδιο σκορ πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας του Ατρομήτου (0-2). Στο τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου ο Βόλος και η ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ η βραδιά έκλεισε με τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Λαμία με 2-0.

Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Άρης συνέχισε με νίκες επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1 στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στο πάγκο της ομάδας, ενώ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1.

Ολυμπιακός – Απόλλωνας Σμύρνης 2-0

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Βόλος – ΑΕΛ 1-1

Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3

ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα