Ανακοίνωσε τον Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ η Χάμαρμπι (pic)

Ανακοίνωσε τον Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ η Χάμαρμπι (pic)

Κώστας Τόπας
Ανακοίνωσε τον Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ η Χάμαρμπι (pic)

bet365

Την μεταγραφή του Μούαμερ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ, γνωστοποίησε κι επίσημα η Χάμαρμπι, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μαϊαμι Χιτ - Λος Άντζελες Λέικερς: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στον δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο Σουηδός εξτρέμ, ώστε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ως το 2024, με την Ενωση. Μάλιστα, η Χάμαρμπι ανακοίνωσε την μετακίνηση του 25χρονου άσου στην ΑΕΚ ενώ εντός της ημέρας, αναμένεται να ανακοινωθεί κι από τον Δικέφαλο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Λίγο πριν κλείσει το παράθυρο διεθνούς μεταφοράς χθες το βράδυ, έγινε σαφές ότι ο χρόνος του Μουμέρ Τάνκιβτς ως παίκτης Χάμαρμπι έχει τελειώσει για αυτή τη φορά. Η ΑΕΚ Αθηνών θα είναι η νέα ομάδα του “Mujo”, τη στιγμή που γράφεται η ανακοίνωση ο Τάνκοβιτς βρίσκεται στον δρόμο για την Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις τελικές λεπτομέρειες της προσωπικής του συμφωνίας.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς φαινόταν πως θα αποχωρήσει μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Χάμαρμπι. Ωστόσο, συνέχισε να προπονείται στο Bajen και τελικά υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο. Αλλά τώρα θα είναι μια οριστική κίνηση, μια μετάβαση που ολοκληρώθηκε μόλις μία ώρα πριν κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών το βράδυ της Δευτέρας.

– Έχουμε επίγνωση της κατάστασης και στην πραγματικότητα περιμέναμε να φύγει ήδη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2020. Η νέα συμφωνία που υπέγραψε ο “Mujo” μαζί μας αυτό το καλοκαίρι διέθετε σαφώς ότι είχε την ευκαιρία να φύγει την τρέχον μεταγραφική περίοδο. Τώρα φαινόταν να μπορούσαμε να τον κρατήσουμε για τουλάχιστον το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η επιθυμία του Mujo, γι ‘αυτό τον ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια στο Χάμαρμπι και για τις προσπάθειές του στο κλαμπ. Ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό να παρακολουθεί την πρόοδό του εδώ από τη μετατροπή του σε έναν από τους πιο εξιδεικευμένους επιθετικούς του σουηδικού πρωταθλήματος. Ευχόμαστε του “Mujo” όλα τα καλύτερα», λέει ο αθλητικός διευθυντής Jesper Jansson.

Συνολικά, ο Τάνκοβιτς αγωνίστηκε σε 83 αγώνες Allsvenskan για την Hammarby και σκόραρε 29 γκολ, από τη στιγμή που εντάχθηκε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2017, μέχρι την Κυριακή. Στη συνέχεια έδωσε στην Χάμαρμπι το προβάδισμα στο ντέρμπι εναντίον της Djurgården, που ήταν και ο τελευταίος του αγώνας με την ομάδα.

Ο Muamer έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στη Χάμαρμπι, αλλά και το αντίστροφο. Μετά από τρία χρόνια στο Bajen, έδωσε τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό του.

– Λατρεύω την Χάμαρμπι, είναι η ομάδα μου! Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση… Το ταξίδι μου συνεχίζεται τώρα στην Ελλάδα, αλλά μια ωραία μέρα θα ξαναδούμε. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όλους τους οπαδούς, τους παίκτες, τους ηγέτες και όλους όσους εργάζονται στο σύλλογο, πραγματικά – σας ευχαριστώ πολύ για τα πάντα, λέει.

Καλή τύχη, “Mujo”!»

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα