ΑΕΚ: Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Τάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Τάνκοβιτς!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Μόνο οι υπογραφές απομένουν για Τάνκοβιτς!

bet365

Στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την πλευρά του Μούαμερ Τάνκοβιτς έχει μπει πλέον η ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Μούαμερ Τάνκοβιτς βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ καθώς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο βρίσκονται εν αναμονή των υπογραφών του 25χρονου εξτρέμ της Χάμαρμπι!

Η σουηδική ομάδα, όπως διαβάσατε νωρίτερα, άνοιξε τον δρόμο της μεταγραφής του παίκτη στην ΑΕΚ ανάβοντας το πράσινο φως χάρη στον ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του, με τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχει» για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία που υπήρχε με την πλευρά του Τάνκοβιτς στους βασικούς όρους.

Φαίνεται πως αυτή η μάχη με τον χρόνο να κερδίζεται πλέον καθώς ΑΕΚ και Τάνκοβιτς βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων!

Η Ένωση περιμένει να πέσουν οι υπογραφές του Τάνκοβιτς σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών ώστε να προλάβει να καταθέσει τα έγγραφα πριν το deadline και να ολοκληρώσει την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ στο... παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου!

Ο Ίλια Ίβιτς επιθυμούσε πολύ την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής από τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον οι τελευταίες εξελίξεις με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και την αποδέσμευση του Μπράιτ Ενομπακάρε έκαναν τους κιτρινόμαυρους να... πατήσουν γκάζι για να φέρουν τον Τάνκοβιτς στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα