«Τρέχει» για να τελειώσει του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ ο Ίβιτς!

«Τρέχει» για να τελειώσει του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ ο Ίβιτς!

Γιώργος Τσακίρης
«Τρέχει» για να τελειώσει του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ ο Ίβιτς!

bet365

Η ΑΕΚ προσπαθεί την ύστατη στιγμή να κλείσει τη μεταγραφή του Μούαμερ Τάνκοβιτς πριν το deadline, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη.

Το όνομα του Μούαμερ Τάνκοβιτς, όπως διαβάσατε νωρίτερα, επανήλθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να επιθυμεί πολύ την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής για την οποία είχε προσπαθήσει αρκετά και τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Τάνκοβιτς έχει συμβόλαιο στη Χάμαρμπι ως το 2022, ωστόσο υπάρχει ένας ειδικός όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τη σουηδική ομάδα ως ελεύθερος αν υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό.

Ο Ίβιτς «τρέχει» για να τελειώσει την περίπτωσή του πριν το deadline των μεταγραφών, καθώς με τον παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία.

Πλέον γίνεται μάχη με τον χρόνο προκειμένου ο Τάνκοβιτς να πάρει το πράσινο φως και από τη Χάμαρμπι για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα