Η Χάμαρμπι ανοίγει τον δρόμο του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

Η Χάμαρμπι ανοίγει τον δρόμο του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Η Χάμαρμπι ανοίγει τον δρόμο του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

bet365

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τη Σουηδία καθώς η Χάμαρμπι φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο της μετακίνησης του Μούαμερ Τάνκοβιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε παράγοντας της σουηδικής ομάδας.

Ο Ίλια Ίβιτς δίνει... μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβει το deadline των μεταγραφών και να φέρει στην ΑΕΚ τον Μούαμερ Τάνκοβιτς.

Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ειδικός όρος κατά τον οποίο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από τη Χάμαρμπι αν είχε στα χέρια του πρόταση από το εξωτερικό και τα μηνύματα που έρχονται από τη Σουηδία φαίνεται πως είναι αισιόδοξα για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Η Χάμαρμπι φαίνεται πως ανάβει το πράσινο φως στον 25χρονο Σουηδό εξτρέμ, ανοίγοντας του τον δρόμο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, σύμφωνα και με όσα δήλωσε παράγοντας της σουηδικής ομάδας στο fotbolldirekt.

«Δεν μας έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ, ωστόσο έχουν μπροστά τους τέσσερις ώρες ακόμα και εξαρτάται πλέον από τον Μούαμερ και το τι θέλει ο ίδιος», ανέφερε ο αρχισκάουτ της Χάμαρμπι, Μίκαελ Χιέλμπεργκ.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αν αυτά τα λόγια του δηλώνουν ουσιαστικά ότι υπάρχει ο ειδικός όρος με τον οποίο ο Τάνκοβιτς μπορεί να πάει ως ελεύθερος στην ΑΕΚ ή με ένα συγκεκριμένο ποσό, ο παράγοντας της σουηδικής ομάδας δεν θέλησε να σχολιάσει.

Με την πλευρά του Τάνκοβιτς η ΑΕΚ έχει φτάσει σε μια προφορική συμφωνία στους βασικούς όρους και πλέον η Ένωση φουλάρει για να τελειώσει οριστικά το θέμα πριν τη λήξη των μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα